Poll: maandagavond cursusavond?

Soms komen er van die leuke ideeën vanuit de leden. Zo ook nu, vanuit Wilco. Hij heeft voorgesteld om de onbenutte maandagen (grof gezegd vanaf na de voorjaarsvoorstelling, zover er geen andere repetities of klusdagen zijn) meer invulling te geven.

Het idee is om op deze maandagen workshops of korte cursussen te organiseren. Dit zorgt ervoor dat we meer mogelijkheden hebben ons te ontwikkelen als leden, zonder enige verplichting. Bovendien kan het voor mensen die niet in de grote productie meespelen ook leuk zijn om zo toch met spelontwikkeling bezig te zijn. Daarnaast is het hierdoor misschien aantrekkelijker voor mensen om lid te worden: we hebben iets meer te bieden. Zeker als je de cursussen beschikbaar maakt voor externen en hier wat promotie voor maakt, kan dit best nog eens wat extra opleveren, hetzij qua inkomsten, hetzij qua nieuwe leden.

Vanuit het bestuur is aan S&O gevraagd deze mogelijkheid te onderzoeken. Qua invulling kunnen we natuurlijk externen vragen/inhuren om de cursussen te geven, maar ook binnen de vereniging zit er best wat kennis die gedeeld kan worden. Denk aan speloefeningen, productie, techniek, etc. En hoe leuk is het om dieper op materie in te gaan die je interessant vindt, en niet 1 middag met een workshop bezig te zijn maar bijvoorbeeld 4 of 6 avonden?

Vooruitlopend op verdere mogelijkheden en invulling hebben we een poll op de ledensite uitgezet om te vragen wat iedereen van dit idee vindt. Vul jij hem ook snel in? We zijn erg benieuwd! En als je hier aanvullingen of suggesties voor hebt, laat het weten aan Karina!

Lijkt het je leuk als we op de maandagavonden korte cursussen zouden aanbieden (4 tot 6 keer per cursus, al dan niet tegen een kleine vergoeding)?

  • Ja, dan is er meer te doen en kan ik me ontwikkelen op meerdere vlakken (75%, 3 Votes)
  • Ja, maar afhankelijk van of ik ook een rol in de voorstelling heb of niet (25%, 1 Votes)
  • Nee, ik leer genoeg tijdens de repetities en jaarlijkse workshops (0%, 0 Votes)
  • Nee, ik heb daar geen tijd voor naast de repetities (0%, 0 Votes)

Totaal aantal stemmen: 4

Laden ... Laden ...

Geef een reactie