Figuranten gezocht voor najaarsvoorstelling “Snorro, de gemaskerde held”

Op zaterdag 21 december spelen wij onze jubileumvoorstelling “Snorro, de gemaskerde held” in de grote zaal van Spant! in Bussum. Een grote productie waar veel mensen aan meedoen. Maar we hebben nog meer mensen nodig!

Wie zoeken we?
We zoeken nog een aantal figuranten, waarvan een aantal ook met een paar regels tekst:
– reizigers in de trein
– soldaten en gasten bij een barbecue
– kinderen (kaktussen en bruidskinderen)

Meld je aan via onderstaand formulier! Repetities zijn op donderdagavonden en in november ook op maandagavonden. We zullen ook incidenteel in een weekend een volledige doorloop doen. We informeren je ruim van tevoren wanneer je aanwezigheid nodig is, maar je bent altijd welkom!

Over de voorstelling
De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen? Een jubileumfeest voor de hele familie!

Geef een reactie