De Schakel in Corona-tijd

Onze wereld ziet er tijdelijk even heel anders uit dan we gewend zijn. Ook wat toneel betreft. Geen repetities, geen duidelijkheid over komende activiteiten en voorstellingen, niet wekelijks bij elkaar komen voor de sociale contacten… maar we laten ons niet kennen!

Er zijn inmiddels twee appgroepen aangemaakt om contact met elkaar te houden: een officiële, waarin het bestuur belangrijke informatie met ons kan delen (leden worden geacht hier in te blijven om belangrijke info niet te missen), en een ‘fun-app’ waar we contact met elkaar in kunnen houden. Daarin worden al veelvulding dingen gedeeld: hoe het met iedereen gaat, challenges van je mooiste herinneringen, foto’s uit de oude doos, etc.

We zullen nog even moeten afwachten hoe het verder verloopt. In ieder geval zal de voorstelling “Goed Fout” naar een later moment worden verzet. Zodra we weer kunnen repeteren, kunnen we kijken hoe lang we nog nodig hebben en een nieuwe datum vaststellen, hopelijk ergens in het najaar. De reservering in Spant! op 12 december is geannuleerd, naar verwachting spelen we daar pas weer najaar 2021. Wel heel vervelend voor mensen die nu niet speelden en in het najaar wellicht weer een mogelijkheid hadden. Het bestuur zal kijken of daar nog iets anders voor ingepland of opgestart kan worden, al is het dan waarschijnlijk wel in het SchakelTheater.

Of de cursussen kunnen doorgaan hangt af van de overheidsmaatregelen, mogelijk moeten we die planning wat gaan verschuiven. Binnenkort volgt er meer informatie over de voortgang van “Goed Fout”, misschien dat we wel zo nu en dan een tekstrepetitie kunnen organiseren via conference-call, zodat niet alles wegzakt en we straks opnieuw moeten beginnen.

Hou de app en mail in de gaten. En als je een leuk idee hebt om contact te houden, deel het vooral! Hou je aan de maatregelen en voorschriften, des te sneller kunnen we het normale leven weer oppakken!

Geef een reactie