De Schakel gluurt bij de buren met imrovisatievoorstelling

Dit jaar vindt op zondag 11 maart de tweede editie plaats van het steeds groter wordende landelijke festival “Gluren bij de Buren”. Een prachtig initiatief, waarbij dit jaar meer dan 40 acts op het gebied van zang, dans, theater, cabaret, muziek en andere vormen van kleinkunst in huiskamers door de hele gemeente zullen optreden.

Toneelvereniging De Schakel springt in het diepe met een spannende improvisatievoorstelling, waarbij wij ons niet beperken tot alleen de woonkamer. Door het hele huis zullen gelijktijdig verschillende scenes gespeeld worden. Niemand weet nog hoe die gaan lopen, en de spelers worden van de ene naar de andere scene heen en weer geslingerd. Lukt het de spelers om alle geheimen te ontdekken?

De Schakel speelt op de Oud Bussumerweg 4 in Bussum: 14:30 / 16:00 / 17:30 uur

Ons clubgebouw wordt tevens gebruikt als speellocatie. Hier speelt de voorstelling “Oma met haar nazaten”, over een kleinkind dat voor het eerst naar de bioscoop mag met oma. Ze verheugen zich er beiden op, maar het loopt anders dan ze verwachten.

Oma met haar nazaten speelt op de Huizerweg 58E in Bussum: 13:00 / 14:30 / 16:00 uur

U kunt dus beide voorstellingen zien, en nog veel meer! Stippel uw route uit door het volledige programma te bekijken op de website van Gluren bij de Buren Gooise Meren!

Voor meer informatie over het festival en de verschillende acts en locaties kun je gluren op Glurenbijdeburen.nl, en hou vooral hun Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste updates!

Geef een reactie