Locatie Gluren bekend, donderdag op bezoek

Afgelopen week hebben we van de organisatie van Gluren bij de Buren Gooise Meren 2018 (zo heet het voluit…), wat we verder maar even afkorten tot GBDB of “Gluren”, te horen gekregen waar we zullen spelen. Het is een huiskamer vlak bij ons clubgebouw, namelijk op de Oud Bussumerweg nummer 4 in Bussum. Dat is één van de twee huisjes tussen de Landstraat en het Wilhelminaplantsoen (Marktplein), direct naast discotheek/partycentrum The Spot.

We zijn op zondag 11 maart te gast bij de familie Wessels. Zij vinden het leuk als we alvast bij ze komen kijken naar de locatie en nader kennis met ze komen maken. We hebben daarom afgesproken om donderdag a.s. om 20:00 uur bij hun langs te gaan met de deelnemers. Verzoek aan de deelnemers om echt op tijd daar te zijn, en verzoek aan niet-deelnemers om niet daarheen te komen, want dat wordt wat druk.

De repetitie zal rond 20:30 in het clubgebouw starten. Daarbij is natuurlijk iedereen weer van harte welkom! We hebben in de eerste twee repetities een goede basis gezet van wat we willen gaan doen, ontstaan vanuit improvisatie. We zullen onze pijlen richten op de (a)sociale maatschappij van vandaag de dag in drie delen, mogelijk nog aan te vullen met een kleine muzikale omlijsting.

Geef een reactie