Wisselingen in ledenbestand

En toen zag de ledenlijst er ineens een beetje anders uit! Er hebben de laatste periode een aantal mutaties plaatsgevonden die wellicht niet iedereen heeft meegekregen. Daarom even de laatste wijzigingen op een rijtje:

We hebben in het laatste half jaar helaas afscheid moeten nemen van een paar mensen die al lang lid waren van de vereniging. Martin van Norren heeft tijdens Zina’s Reis zijn lidmaatschap al opgezegd. We wisten van tevoren dat Zina’s Reis de laatste productie van Monique zou zijn omdat zij naar Duitsland is geëmigreerd. Ook Natascha heeft haar lidmaatschap opgezegd omdat ze zich op andere dingen gaat richten, maar die zullen we bij voorstellingen zeker nog zien bij de kap en grime!

Naar aanleiding van de kennismakingsworkshop in augustus is Karina de Roos lid geworden, zij speelde ook al mee in Zina’s Reis. Tamara Algburi en Mohi Eddin Alzaed (Mohi) hebben zich bij de nabespreking aangemeld als lid. Ook Raghda Mhemed heeft zich aangemeld, maar wordt pas echt lid na haar examens in april. Welkom allemaal, en heel veel plezier gewenst bij ons mooie clubje!!

En dan zijn er nog een paar mensen die er nog over twijfelen of die, net als Raghda, op een later moment lid willen worden als andere verplichtingen dit toelaten. Hopelijk mogen we die binnenkort ook verwelkomen!

Doorvoeren van wijzigingen

Op de website zit op het moment nog een bug, waardoor ook oud-leden nog op de algemene site worden getoond. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. In de ledenlijst en maillijst zijn alle wijzigingen al doorgevoerd, evenals de mailadressen en overzichten van de commissies. Deze commissies zitten nu wel met een kleine onderbezetting. We zullen op korte termijn mensen vragen om deze commissies aan te vullen, maar je mag je natuurlijk ook al zelf melden. Uiterlijk bij de ALV in februari zullen we de nieuwe indeling vaststellen. Vooral Spel & Ontwikkeling mist nu mankracht om hun taken te kunnen volbrengen.

Voor 2018 is ook een nieuwe indeling van het schoonmaakschema gemaakt. Mogelijk zullen na toetreding van nog meer leden (zoals de verwachting is) nog wijzigingen aan het schema worden aangebracht. Check het dus regelmatig om te kijken wanneer jij verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van het clubgebouw en stem het af met je schoonmaakcollega!