Nieuw in 2018: SchakelTheaterCafé

Op de ledensite stond een poll en de reacties waren positief! Daarom hebben we dit jaar vier keer een Zondagmiddag SchakelTheaterCafé op het programma staan. Onder het motto: we gaan het gewoon doen en we zien wel of het gaat lopen! De eerste editie vindt plaats op zondagmiddag 8 april.

Wat is de bedoeling?

Vier keer per jaar op zondagmiddag stellen we ons podium beschikbaar voor wie er ook maar op wil staan. Dit kunnen leden zijn die een keer iets kleins willen doen of proberen op het gebied van toneel, maar ook cabaret, zang, dans, muziek etc. is mogelijk. The stage is yours!

Naast leden is het vooral ook de bedoeling om andere acts te programmeren. Een werkgroep van leden (uit elke commissie 1 persoon) zal de organisatie op zich nemen. Dit houdt in dat de aanmeldingen via de website verwerkt worden en het programma wordt samengesteld en wordt afgestemd wat de acts nodig hebben. Maar het kan ook betekenen dat we actief acts benaderen. Hier zal ook vanuit de PR-commissie aandacht voor gegenereerd gaan worden via facebook.

Doel van dit initiatief is dat we ons SchakelTheater wat meer gebruiken en iedereen die dat wil de ruimte geven om hier iets te doen, op eigen initiatief. Mooie bijvangst zou zijn als meer mensen naar ons theatertje komen en de mogelijkheden zien, en via die weg met ons in aanraking komen. Een uitbreiding van onze doelgroep dus.

Wil jij je aanmelden, of weet je een leuke act die goed zou passen?

Via de website kan iedereen zijn of haar act aanmelden. Je mag ook zeker de informatie delen met mensen waarvan jij denkt dat het iets voor hun zou zijn om mee te doen! Vooralsnog zijn er geen beperkingen, als het maar om podiumkunst gaat en bij ons te realiseren is (een circusact met tijgers en trapezes en vuurspuwers wordt wat lastig…). Spread the word!

Meer informatie en vragen: kijk bij het evenement of informeer bij Sidney.