What’s next?

De eerste editie van STOL is achter de rug. Donderdag a.s. hebben we de nabespreking (zie agenda). En daarna… tsja, dat is nog even niet duidelijk.

Vanwege de enorm beperkte beschikbaarheid van leden, en de korte tijd die we hebben tot het weekend van 24 en 25 juni, is het niet haalbaar om een avondvullend programma neer te zetten. Dat wil zeggen, niet zonder extra mensen of hulp van buitenaf. Er wordt nog overlegd met twee mogelijke ‘aanvullingen’ op ons programma van buitenaf, in de hoop dat een combinatie van externe inbreng en eigen werk we toch een mooi programma kunnen maken. Bovendien hebben zich na afloop van STOL nog twee geïnteresseerden gemeld om bij ons te komen spelen. Die zijn nu aan het nadenken of ze in het kader van “kort maar krachtig” al bij de eenakters willen meedoen. Dat zou betekenen dat we meer mensen hebben en dus meer mogelijkheden.

We hopen deze week definitief uitsluitsel te krijgen van de potentiële leden en de externen, zodat we eind van de week definitief kunnen besluiten of de eenakters dit jaar wel of niet doorgaan en zo snel mogelijk alles in gang kunnen gaan zetten. Nog even geduld dus, a.u.b., we houden jullie op de hoogte! Oh en mocht je toch nog mogelijkheden zien om mee te doen, laat het zo snel mogelijk even weten aan Sidney!

Los van de eenakters zal de productie van Zina’s Reis (2 december 2017) worden opgestart, daarover volgt binnenkort meer informatie. De repetities starten naar verwachting eind juni/begin juli.