Vooruitblik op 2019

Terwijl de najaarsvoorstelling dichterbij komt, zijn we achter de schermen al druk bezig geweest met de planning voor 2019, ons jubileumjaar. We bestaan dan 85 jaar!

Alle activiteiten komen nog in de agenda op de website en ledensite, maar hierbij alvast een overzichtje:

Donderdag 3 januari 20:00 | Nieuwjaarsreceptie (clubgebouw)
Donderdag 28 februari 20:00 | Algemene Leden Vergadering 2019 (clubgebouw)
Zondag 10 maart 15:00 | SchakelTheaterCafé (clubgebouw)
Zaterdag 13 april 20:00 | Jubileumavond (clubgebouw): een korte voorstelling met een feestelijke borrel
Zondag 2 juni 15:00 | SchakelTheaterCafé (clubgebouw)
Zaterdag 29 juni 19:30 | ikToon Slotavond (onder voorbehoud, nog niet bekend of dit doorgaat in 2019!) (Spant!)
Zaterdag 6 juli 14:00 | Ledenfeest 2019 (n.t.b.)
Zaterdag 7 of 14 september Bussum Cultureel (datum nog niet bekend)
Zondag 8 of 15 september 15:00 | SchakelTheaterCafé (clubgebouw), afhankelijk van Bussum Cultureel
Zaterdag 21 december 20:00 | Najaarsvoorstelling (jubileum): SNORRO! (Spant!)
Zondag 29 december 15:00 | SchakelTheaterCafé Kerst/Oudjaarseditie (clubgebouw)

Inderdaad: Geen rommelmarkt, zoals bij de ALV van 2018 besloten. Geen Gluren bij de Buren Gooise Meren, omdat dit jaar geen editie plaatsvindt in onze gemeente. Verder een aantal data die afhankelijk zijn van externe factoren (ikToon, Bussum Cultureel).

Wij hebben dus twee voorstellingen in te vullen:

Jubileumavond (13 april 2019): we zullen binnenkort een start maken met de invulling hiervan. De repetities vinden plaats op de maandagen vanaf 7 januari. Het is de bedoeling iets van ongeveer een uur of anderhalf uur in elkaar te zetten, dat we ook op andere momenten kunnen spelen. Denk aan ikToon, BussumCultureel, misschien ook bij het SchakelTheaterCafé. Als je mee wil doen, geef je dan op bij Vita of meld je aan via de activiteit op de ledensite, zodra deze beschikbaar is. Let op: het kan ook dat je nodig bent bij Snorro (jubileumstuk 21 december), bedenk je dus goed of dit gelijktijdig kan en of je hier de tijd voor hebt!

Najaarsvoorstelling: Snorro (21 december 2019): “Grease” was niet te bezetten, maar gelukkig hebben we een mooi alternatief gevonden: “Snorro”, een hilarisch stuk van het Ro-theater, onder regie van Jean Voormeer. “Snorro” is een toneelstuk met een aantal redelijk eenvoudige liedjes en is een parodie op het bekende verhaal van Zorro. De repetities zijn op de donderdagen vanaf 10 januari. Bij ikToon en Bussum Cultureel hopen we hier al een mooie preview van te kunnen geven ter promotie van de voorstelling. Meer informatie in het aparte nieuwsbericht over “Snorro”.

Geef een reactie