Update Kindervoorstelling – hulp gevraagd

De repetities voor de kindervoorstelling verlopen voorspoedig, alle stukken zijn gezet, herhaald en verbeterd. Ook is het décor in bijna één dag klussen helemaal gemaakt. We hebben veel materiaal kunnen gebruiken dat we nog hadden en hebben eigenlijk alleen wat verf en een rolletje behang hoeven kopen. Het resultaat is prachtig geworden en de spelers voelden zich bij de eerste repetitie in volledig décor al helemaal thuis in het bos. Afgelopen week is ook het licht helemaal gesteld en ingeregeld. Hierbij is gebruik gemaakt van een paar nieuwe spots die we van een opgeheven zustervereniging hebben kunnen overnemen en die ons veel meer mogelijkheden opleveren m.b.t. belichting. De gekleurde lampen zijn ook verplaatst. Het resultaat mag er wezen!

We zijn er dus zo goed als klaar voor. Nu moeten we nog een paar keer het hele stuk doorspelen en natuurlijk zorgen dat er straks veel kinderen in de zaal zitten! Daarbij hebben we jullie hulp hard nodig. We hebben sowieso nog twee doorlooprepetities, namelijk op maandag 14 mei en een extra repetitie op woensdag 16 mei. We willen echt graag nog een keer met publiek oefenen en horen hoe de dingen overkomen. Kom dus alsjeblieft kijken bij één van de doorlooprepetities en geef je feedback!!!

Daarnaast hebben we ook hulp nodig bij promotie: we hebben heel veel flyers die verspreid moeten worden. Wel graag gericht. Dus weet je een kinderrijke buurt, of weet je mensen met kinderen in de leeftijd 6-12 jaar? Of woon je vlak bij een basisschool of BSO? Wijs mensen op de voorstelling en geef ze zo’n mooie flyer mee! Je mag ze ook neerleggen bij openbare gelegenheden zoals bibliotheken. En natuurlijk helpt het erg als je met een persoonlijk bericht het facebook-evenement deelt. Help ons aan een volle zaal, dat is niet alleen fijn voor de spelers maar voor de hele vereniging!!!

Dank allemaal voor jullie inzet en betrokkenheid! Laten we er gezamenlijk een succes van maken!

Geef een reactie