Derde SchakelHuwelijk is een feit

Voor de derde keer in de geschiedenis van de vereniging zijn twee leden van De Schakel die elkaar bij de vereniging hebben ontmoet in het huwelijk getreden! Arie & Karron en Jan & Gillian gingen hun voor.

Op 22 december 2017 zijn Sidney en Vita in het huwelijk getreden. Eigenlijk dus niet alleen het derde SchakelHuwelijk, maar ook nog het eerste SchakelBestuurHuwelijk! Zij gaven elkaar het ja-woord op een zeer toepasselijke plek: Podium 2 van Spant!

Spant! maakte deze uitzondering graag, en overweegt nu om hier aandacht aan te geven zodat er vaker huwelijken daar kunnen plaatsvinden. De plek was voor de relatie van de twee Schakelaars een zeer symbolische plek en kon niet mooier. Het was een prachtige “voorstelling” met veel “publiek” en een geweldige “afterparty”, niet op de laatste plaats door het geweldige licht en geluid, dat verzorgd werd door de welbekende technici van Spant!.

Extra mooi tintje aan het moment was, dat zij trouwden op dezelfde dag als de ouders van Vita dat exact 25 jaar geleden deden. En die hebben elkaar ook ooit leren kennen bij een toneelvereniging. De geschiedenis herhaalt zich… Wie zullen de volgende zijn?