Trouwring samengevat in woord en beeld

Het succes van “Een trouwring mag niet knellen” ligt achter ons, maar we kunnen er hopelijk wel nog een tijdje van nagenieten en op teren. Niet alleen de voorstelling werd goed ontvangen en was een groot succes, ook binnen de vereniging heeft deze productie ons goed gedaan. WE hebben weer met elkaar een mooie productie op de planken gezet als kroon op een hele prettige productie- en repetitieperiode. Die kunnen we in onze zak steken! Bovendien hebben we allemaal wel weer wat geleerd en ons ontwikkeld, niet in de laatste plaats de nieuwste spelers die het fantastisch hebben gedaan en die we hopelijk in nog meer stukken gaan zien!

Op de website staat een leuk verslagje van de dag (voor iedereen inzichtelijk), dit staat ook in deze nieuwsbrief. Ook de notulen van de nabespreking op zondag staan inmiddels op de site en zijn leuk om even na te lezen. Deze vind je op de ledensite onder ‘notulen’.

Nog leuker is terugkijken met beelden. De foto’s van de voorstelling staan, ietwat door elkaar i.v.m. twee camera’s, in het fotoboek op onze website en natuurlijk ook op facebook. Het zijn mooie plaatjes geworden! Deze foto’s zijn een selectie van de beste foto’s en momenten van de in totaal ruim 700 foto’s. Er is ook met twee camera’s gefilmd, hopelijk zijn beeld en geluid daarvan ook goed, dan kunnen we waarschijnlijk over niet al te lange tijd ook wel een video verwachten!