Promotie en kaartverkoop Zina’s Reis

Na de aftrap van de promotie voor Zina’s Reis tijdens Bussum Cultureel kunnen we volle bak verder met promo! Er staan op zowel onze site als de facebookpagina’s van De Schakel en Zina’s Reis al events. Hierbij is ook de prachtige foto van Zina en de kleine Samir, oftewel Georgina en Taim, geplaatst. Als we ons best doen, kan geen inwoner van Bussum en omgeving meer om ons heen!

We vragen graag om jouw hulp bij de promotie. Na Bussum Cultureel blijven er vast nog een boel flyers en posters open. Deel ze uit, leg een stapeltje neer op een plek waar veel mensen komen (liefst natuurlijk een beetje gericht op de doelgroep voor Zina’s Reis, met name jeugd en mensen die nog niet lang in Nederland zijn). En natuurlijk: deel alle berichten en het evenement met zo veel mogelijk mensen op facebook!

www.facebook.com/toneeldeschakelwww.facebook.com/zinasreis (algemene facebookpagina’s met info en berichten)

www.facebook.com/events/125458864692915 (evenement van Zina’s Reis en De Schakel)

Ook de kaartverkoop gaat al van start, er kan nu al via de website gereserveerd worden en bij de stand op Bussum Cultureel kunnen we ook al kaarten verkopen. We hebben de eerste reserveringen zelfs al binnen! Als je weet dat er mensen voor jou willen komen kijken, laat ze dan zo snel mogelijk reserveren, dan kunnen we nog goede plekken toewijzen, maar als het eenmaal gaat lopen dan zijn er weinig garanties meer.

Kaarten reserveer je via Zina’s Reis

Als we toch aan het promoten zijn, misschien weet je nog wel iemand die talent heeft (en dat zelf misschien nog niet weet?) en het misschien leuk zou vinden om ook lid te worden. We organiseren weer een kennismakingsworkshop op zondagmiddag 15 oktober. Ook dat mag gedeeld worden, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer deelnemers, hoe meer potentiële leden! Wil je er zelf bij zijn? Dat mag ook, graag zelfs!
Zie hiervoor: www.facebook.com/events/1747030968924222