Project nieuwe ledenfoto’s afgerond

Het is gelukt, we hebben van bijna alle leden nieuwe foto’s gemaakt! In een paar pauze’s heeft bijna iedereen in onze popup-fotostudio gestaan voor een speed-fotoshoot. Er zijn hele mooie foto’s (met name de portretten en close-ups) gemaakt. De studiolampen en de achtergrond hebben hun werk gedaan, en na enige bewerking mag het resultaat er wezen!

Bovenaan de website en de facebookpagina staat al bovenstaande foto met alle leden naast elkaar. Omdat het kleine groepjes zijn, kunnen we bijvoorbeeld bij toevoeging van leden makkelijk deze nieuwe mensen tussen de huidige leden ‘photoshoppen’ en de boel actueel houden. Ook is het met de studio-opstelling een fluitje van een cent om in dezelfde stijl als de rest foto’s van nieuwe leden te maken.

Ook de profielfoto’s van alle leden op de website (onder ‘vereniging – leden’ en in de ledenlijst onder ‘leden – ledenlijst’) zijn aangepast met de nieuwe foto’s. Hiervoor zijn voor nu de portretfoto’s gebruikt, maar uiteraard hebben we nog meer foto’s die we kunnen gebruiken op de site, in boekjes, bij interviews, etcetera. We kunnen in ieder geval weer eventjes vooruit met deze update!

Hieronder staat een album met alle foto’s. Dit staat ook op de ledensite onder ‘leden – fotos’. Je mag en kan je eigen foto’s downloaden en gebruiken als je dat wil. Het zijn wel versies om online te gebruiken (niet groot genoeg voor print). Als je een foto op printresolutie wilt hebben, dan kun je die bij Sidney opvragen. Niet blij met je foto? Voorlopig moet je het er even mee doen, maar je kunt het altijd aangeven, dan kunnen we wellicht nog een keer nieuwe foto’s maken in combinatie met een nieuw lid bijvoorbeeld. Maar… eigenlijk zijn ze allemaal best goed gelukt toch?!

Geef een reactie