Organisatie SchakelTheaterCafé zoekt nog 1 deelnemer

We hebben er eerder al wat over gemeld: het zondagmiddag SchakelTheaterCafé staat dit jaar vier keer op de agenda. Het idee is om vier keer met een paar verschillende acts een middagprogramma samen te stellen. Deze acts zijn er, kijk alleen al naar de ruim 40 aanmeldingen voor Gluren bij de Buren. Deze acts doen hun ding dan op een zondagmiddag in het SchakelTheater, waar bezoekers gratis naar binnen kunnen. Een relaxte sfeer á la JazzCafé. Het doel is om meer gebruik te maken van het SchakelTheater en hier meer mensen binnen te krijgen, zodat zij bekend raken met het theatertje (wellicht voor verhuur?) en met de vereniging (als lid, vriend of bezoeker van de voorstellingen). Voor de organisatie zoeken we nog één deelnemer.

Wat doet de organisatie?

Het is de bedoeling dat de organisatie deze vier middagen ‘produceert’. Dat begint natuurlijk met het werven van acts om een leuk programmaatje uit samen te stellen. Het is de bedoeling dat de acts zelf genoeg informatie aanleveren voor de promotie. Er moet doorgesproken worden wat er nodig is m.b.t. licht en geluid en eventueel decor/kleedruimte, maar in principe moeten de acts hier zo veel mogelijk zelf voor regelen of aanleveren.

Als het programma is samengesteld moet er promotie gemaakt worden voor de middagen. Hiervoor wordt vanuit PR materiaal aangeleverd, samengesteld uit wat de acts hebben aangeleverd. Dit kan verspreid worden via de eigen site en nieuwsbrief, via facebook en natuurlijk door de acts zelf (onder hun vrienden, familie en bekenden). Er zal ook steeds een persbericht verstuurd worden en het wordt op de lokale (online) uit-agenda’s gepubliceerd.

Tijdens de middagen moeten we bezetting in het clubgebouw hebben voor de bar/bediening en voor de techniek. Dit moet ook geregeld worden (dit kunnen anderen zijn dan de mensen uit de organisatie uiteraard). En veel meer dan dat is het eigenlijk niet.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om hierover mee te denken of hieraan mee te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk bij Sidney. De werkgroep gaat binnenkort aan de slag met de organisatie van de eerste editie op zondag 8 april. En ken je iemand die misschien mee zou kunnen doen? Die kan zich aanmelden via de website.

Geef een reactie