Niet meer op de parkeerplaats parkeren

Afgelopen week kregen wij van de beheerder van het “HeartHouse”, het pand tegenover ons, grenzend aan het parkeerterrein, een mailtje met de klacht dat ze last van ons hebben. Onze auto’s parkeren op maandag en donderdag geregeld op hun terrein en dat gaat gepaard met harde muziek en luid gepraat, tot overlast van hun huurders/gebruikers/trainers. Het is privéterrein en wij mogen daar geen gebruik van maken. Kortom: de afspraak “als er genoeg plek is mogen jullie daar best staan” is blijkbaar niet meer van kracht. Later spraken we de beheerder en bleek het iets genuanceerder: als er geen activiteit is en er zijn veel vrije plekken dan kunnen we die best gebruiken, maar verzoek is dan wel om te zorgen dat dit geen (geluids)overlast geeft.

Aangezien we door gedoe met omwonenden over het terreintje bij ons gebouw niet meer langs het hek kunnen staan en nu ook niet altijd meer op het parkeerterrein, zullen we dus meer moeten parkeren langs de Huizerweg. Daar is het na 18:00 uur gratis parkeren, dus dat zal meestal geen probleem zijn. Er is voor ons gebouw (ons eigen terrein) ruimte voor 1 auto maar dan zou je de vluchtdeuren blokkeren, dus daar mag ook niet geparkeerd worden (laden-lossen mag wel).

We verzoeken jullie hierbij vriendelijk om geen gebruik meer te maken van de parkeerplaats van het HeartHouse als het daar druk is, en om als het daar rustig is en je parkeert er toch, er dan voor te zorgen dat je geen (geluids)overlast veroorzaakt. Zeker met de zomer voor de deur: kom er niet aan met harde muziek, ramen open. Bij aankomst en vertrek ook graag het geluidsniveau van gesprekken beperken tot ‘normaal’. Dank voor de medewerking!

Geef een reactie