Nat maar gezellig ledenfeest

Het leek redelijk weer te zijn voor een lekkere wandeling in Natuurpark Lelystad, waar de leden zich rond 14:00 verzamelden. Na een ongeplande lunch in het restaurant, gingen we op pad. Zodra we naar buiten stapten, begon het wat te miezeren. Een stukje op weg hield het op met miezeren en kwam het echt met bakken uit de hemel. Enigszins doorweekt kwamen we, na een wandeling van ongeveer een uurtje, terug in het restaurant, waarna het weer een beetje droog werd. We warmden ons nog even op met een warm drankje en hingen nog wat kleding te drogen aan een gewei. Toen ging iedereen even naar huis om wat droogs aan te trekken. Ondanks de bui hebben we toch nog wat dieren kunnen spotten en was het best gezellig!

Daarna verzamelde iedereen zich weer in het clubgebouw, waar nog een aantal andere leden aansloten, al dan niet met partners en kinderen. Michelle van Brasserie ‘Njoyz warmde, onder de partytent, de barbecue op en verzorgde een heerlijke maaltijd met vlees, vis, salades, stokbrood… voor ieder wat wils! Het smaakte heerlijk en het meeste ging zo goed als op.

Na de barbecue begon de pubquiz onder leiding van Thomas. In 5 rondes van 10 vragen moesten de vier teams proberen de meeste vragen goed te beantwoorden. Na ronde 3 was het spannend qua tussenstand. De muziekronde en de fotoronde maakten het verschil en uiteindelijk konden de dames van team “The Bitches” naar huis met een mooie beker en een heerlijk verwen-arrangement. Alle leden kregen een speciaal gegraveerd wijnglas, een jubileum-editie, cadeau. Ook voor de leden die niet aanwezig waren, ligt nog een glas te wachten in het clubgebouw.

Al met al begon het nat, maar konden we opwarmen met een barbecue met heerlijk eten en een boel gezelligheid in het clubgebouw. Er waren ongeveer 15 leden (zo’n twee-derde van de vereniging) aanwezig. Jammer genoeg was niet iedereen er, maar het was toch een mooi feestje! Heel veel dank en complimenten voor de organisatie vanuit de Activiteitencommissie!

Geef een reactie