SchakelTheaterCafe ondanks hitte weer gezellige volle bak

De tweede editie van het Zondagmiddag SchakelTheaterCafe van dit jaar was erg geslaagd. We waren even bang dat er weinig mensen zouden zijn vanwege het mooie weer, maar dat viel reuze mee! Zo’n 25 man publiek kwamen naar ons theater om de dames van “Cabareddingsfest” in actie te zien.

Tanja, Cilia en Evelien hebben samen een cabaretopleiding gevolgd en speelden nu de tryout van hun programma’s. Dat doen ze onder de naam “Cabareddingsfest”, een wisselende formatie van collega’s uit de opleiding. Ze hebben ook elk hun eigen programma, waar ze dan een korte versie van spelen.

Het theatertje was nog redelijk koel, maar toen de lichten aan gingen werd het aardig warm. Tanja zei in haar voorstelling zelfs: “Jeetje man, da’s topsport, spelen in zo’n bikram-yoga-ruimte als dit!”. Desalniettemin hebben de dames geweldig gespeeld. Het publiek heeft er erg van genoten. Vanuit het publiek kregen we ook hele positieve reacties op ons theatertje. Vooral de verrassing: “Jeetje, als je buiten staat ben je blij met alles wat je aantreft binnen, maar alles is er gewoon, het is een echt theatertje!!”. Gelukkig kon iedereen tussen de voorstellingen door buiten even lucht happen en een koud drankje drinken. De dames kregen dan ook in de volle zon de complimenten van het publiek!

Al met al een hele geslaagde middag met drie leuke voorstellingen en weer wat nieuwe mensen die van ons bestaan weten en zelfs flyers van Snorro hebben meegenomen, nieuw publiek voor de dames en nieuwe contacten over en weer. En daar doen we het voor!

Geef een reactie