De ene na de andere superheld

Sinds begin van het jaar komt de grote superheld Snorro al regelmatig bij ons over de vloer in het clubgebouw. Afgelopen donderdag kwam er nog een superheld langs: Bat-man! Nou ja… bat-manneTJE. Een klein vleermuisje had, mogelijk dankzij de beachflags, de entree van het gebouw heel makkelijk gevonden en fladderde na de repetitie heel nerveus door het clubgebouw. Na een half uurtje geprobeerd te hebben hem naar de uitgang te begeleiden, zagen we hem niet meer. Hij was weer naar buiten.

Mooi niet! In de volgende aflevering kwamen we nietsvermoedend het gebouw weer binnen voor het SchakelTheaterCafé. Na het opbouwen zagen we weer wat fladderen. Was het een vogel? Was het een vliegtuig? Nee, daar was Vleermuisje weer!! Die heeft dus van donderdagavond tot zondagmiddag in ons clubgebouw gebivakkeerd, zonder eten of drinken. Wat een held, wat een uithoudingsvermogen!

Gelukkig kwam daar, na een telefoontje van bezorgde burgers in nood (want de voorstelling ging straks beginnen!) een derde superheld op de proppen. Het was Barry, die op het werk van Laura een vangnet had gehaald. Na een paar verwoede pogingen is het hem gelukt de vleermuis te vangen, nadat deze in het theaterdoek was gaan hangen. Na de gevleugelde vriend even van dichtbij te hebben bekeken, lieten we hem uit het netje klauteren en fladderde hij weer vrolijk de wijde wereld in.

Als dat geen goed superheldenverhaal is, dan weten we het ook niet meer! PS: de vleermuis vond het leuk bij ons, maar is helaas geen lid geworden…

Geef een reactie