Met korting naar “De Vloer Op” in Spant!

Op zaterdag 5 oktober om 20.15 uur is de theatervoorstelling ‘De vloer op’ in Spant. Een theaterversie naar het gelijknamige populaire tv-programma. Net als in het tv-programma wordt ook de theaterversie geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng, zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een groep bekende acteurs. In Spant staan deze avond Saskia Temmink, Vincent Croiset, Marie Louise Stheins en Britte Lagcher op het toneel.

Toch leuk, om goede contacten te hebben met het lokale theater! We hebben van Spant! namelijk een uitnodiging gekregen, speciaal voor onze leden, om naar deze voorstelling toe te komen voor de helft van de prijs!

Ga naar de website van Spant: https://www.spant.org/voorstellingen/de-vloer-op/ en klik op ‘reserveer direct’. In dit scherm staat onder de prijzen ‘gebruik promotiecode’, wanneer je hier op klikt en daar ACTEREN intypt (precies zoals het hier staat) dan komt de actieprijs naar voren en kan je via de website de kaarten aanschaffen voor €13,- per stuk (i.p.v. de reguliere €26,-)

Geef een reactie