Kom maar op met die reserveringen!

Vorige week hebben we foto’s gemaakt voor de promotie van onze jubileumavond op zaterdag 20 april a.s. Deze week staat alles klaar voor de promo! Op onze website staat het evenement nu volledig aangemaakt onder de voorstellingen en natuurlijk op de homepage. Ook staan er per onderdeel van het programma wat info over het stuk en een leuke foto bij. Die kunnen ook gewoon gebruikt en gedeeld worden.

Ook de ticketshop is volledig ingericht. Er kunnen dus al kaarten gereserveerd worden! Speel je mee, dan heb je recht op een gratis kaart. Meld je even bij Sidney als je deze kaart wilt claimen, dan zorgt hij dat jij deze krijgt. Let op: er is maar weinig plek, dus wees er snel bij!!

Binnenkort gaan we natuurlijk ook volledig los op facebook. Bij de repetities zin al wat leuke foto’s gemaakt, we gaan natuurlijk ook weer met filmpjes aan de slag en hopen dat we zo veel reserveringen krijgen dat we nog een paar extra voorstellingen moeten inlassen! Maar ja… dat zien we tegen die tijd wel weer…

In ieder geval: we zijn los en alle hulp bij promo is welkom! Dus deel gul op facebook en vergeet je eigen tickets niet te reserveren! We maken er een “mieterse jubileumfuif” van!!

Geef een reactie