Herinneringen ophalen krijgt spin-off!

De Schakel FunApp leeft, en er zijn een boel leuke herinneringen gedeeld! De PR commissie vraagt de leden nu om verhalen van herinneringen over De Schakel te sturen om deze te kunnen publiceren op de website en facebookpagina.

Vele leuke en interessante verhalen hebben we via Whatsapp voorbij zien komen. Een aantal van een korte tijd geleden maar ook van heel lang geleden. Dit vonden wij zo leuk dat we hier graag wat mee willen doen. In deze vreemde coronatijden willen we graag de aandacht van toneel er nog een beetje bij houden. Wij vragen alle leden om opnieuw een verhaal te sturen, maar dan wat uitgebreider. Dit mag ook een ander verhaal zijn dan wat je al via Whatsapp gedeeld hebt. Graag met foto. Deze verhalen willen we dan op de site en op facebook zetten. Zo blijven we toch met toneel bezig en zorgen we er ook voor dat we de aandacht houden van de vrienden en volgers van De Schakel. 

Wij hopen dat iedereen hieraan mee wil doen. Je kunt je verhaal en foto’s (graag als losse bijlagen, dus niet als afbeelding in een word-bestand) mailen naar Sidney: sidney@simaproductions.nl.

Geef een reactie