Extra doorloop Snorro op zondag 27 oktober

Op zondag 27 oktober is er een extra repetitiedag ingepland. Op deze dag komen ook de muzikanten en figuranten erbij. We repeteren van 12:00 uur tot 17:00 uur (graag vóór 12:00 uur aanwezig zijn!).

Het eerste deel van de dag nemen we de figuranten en muzikanten mee in het stuk en wat ze wanneer moeten doen, dus dan spelen we alleen de stukken waar zij bij betrokken zijn. Dus ook alle scenes met liedjes. In de middag gaan we dan het hele stuk doorspelen, alles achter elkaar met alle kleding, rekwisieten, geluiden, etc. Alleen het decor zal mogelijk nog niet compleet/volledig zijn. Uiteraard hebben we ook beperkte ruimte dus het zal niet zo worden als bij de voorstelling, maar geeft wel een goed beeld van het verloop van het verhaal en de scenes. Dit was naar aanleiding van eerdere nabesprekingen een duidelijke wens van de spelers, en daar geven we natuurlijk graag gehoor aan!

Deze extra doorloop is in principe verplicht voor iedereen. Als je écht niet kunt, geef het dan zo snel mogelijk aan bij Jean en zorg ervoor dat je een vervanger regelt die precies weet wat hij/zij moet doen. Mocht dat echt niet lukken, trek dan op tijd aan de bel zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen.

Zorg verder dat je al je spullen voor elkaar hebt. Als er nog wat ontbreekt of als er nog andere vragen zijn, meld je bij Jean of bij iemand van de crew (techniek of kleding/rekwisieten).

We maken er een gezellige en productieve middag van met z’n allen!!

Geef een reactie