Eenakters 2017 – gelukkig hebben we het toch gedaan!

Het leek erop dat het niet ging lukken, maar gelukkig hebben Lilian, Ben, Thomas en Sophie 7 repetities keihard gewerkt onder regie van Sidney. Net als bij de toneelwandeling hebben we stukjes bedacht binnen een thema, waarbij de rode lijn en de grappen wel waren uitgezet maar er nog veel ter plekke bedacht moest worden. En er zijn twee eenakters vanuit script ingestampt. Barry en Sidney hebben samen achter de techniekdesk gestaan (Barry had net twee repetities mee kunnen pakken) en gelukkig was Arie er om achter de schermen iedereen te helpen waar dat nodig was, met alle snelle verkleedpartijen en scenewisselingen.

We mogen erg trots zijn op wat we in die enorm korte tijd, en met toch betrekkelijk nieuwe spelers (m.u.v. Ben), hebben weten te bereiken. Het zat goed in elkaar en we hebben grote complimenten van het publiek mogen ontvangen over het spel en het plaatje (wat waren die kant-en-klare panelen fijn opbouwen!!!) en over het gehele programma. Mensen hebben echt hard gelachen. Maar dat mocht dan ook wel, met alle absurde overdrijvingen die we ze hebben voorgeschoteld! Een uitgebreid verslag vind je op de website, waar onder “foto’s” ook de prachtige plaatjes staan die Erwin heeft gemaakt. Sanne heeft het geheel gefilmd, dus hopelijk kunnen we het binnenkort terugzien (ook als je het hebt moeten missen).

In cijfertjes: we hebben 23 bezoekers over de vloer gehad. Lijkt niet veel, maar op de 30 die we kunnen hebben is het toch best wat. Bovendien hadden we zo veel zooi achter de schermen, dat we wat verder naar voren hebben gespeeld en het daardoor toch aardig vol zat. Voor de twee stukken hebben we ongeveer 50 euro aan rechten moeten afdragen. Van de opbrengst van €110 blijft dan €60 over. De barkas is met zo’n €40 extra gespekt. Al met al: een bescheiden extra zakcentje voor de club en de bar, maar vooral weer een succesje op de lijst erbij. We hebben wederom een mooi visitekaartje afgegeven! Op naar de volgende!