Donatie van €1000 voor jubileumvoorstelling of clubgebouw

Groot nieuws, en van het goede soort voor een vereniging als De Schakel!

Het bedrijf waar Hans Hoffmann werkt, staat bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid, onder andere doordat medewerkers worden gestimuleerd vrijwilligerswerk te doen, om de normen en waarden uit te dragen, maar ook door eenmalige donaties aan lokale verenigingen en stichtingen.

SC Johnson Europlant BV, het bedrijf waar het om gaat, heeft een tijdje geleden aan medewerkers gevraagd op welke wijze zij de clubs waar medewerkers bij betrokken zijn kunnen helpen. Hans heeft aangegeven dat wij een bijdrage goed zouden kunnen gebruiken. Overigens, dit was al ruim voor hij gevraagd werd voor de gastrol in Snorro, volledig uit eigen beweging vanuit zijn betrokkenheid bij onze vereniging.

Onlangs hebben wij bericht van SC Johnson gehad dat wij van hun een eenmalige donatie van €1000 krijgen!! Het enige wat we daarvoor hoeven te doen is hun een foto van Hans te sturen bij onze voorstelling. Nou dat moet wel lukken. We gaan met het bestuur bespreken hoe we deze deze donatie gaan inzetten, maar een verdeling tussen de jubileumvoorstelling en investering in het clubgebouw lijkt er voor de hand te liggen.

Wij zijn zowel Hans als SC Johnson heel erg dankbaar voor deze verschrikkelijk gulle gave!!

Comments 1

Geef een reactie