Combi-Tryout “Paper Moon” en “De Blonde Terrorist” in SchakelTheater

Op zondag 10 september presenteren wij u in het SchakelTheater twee voorstellingen (tryouts). Daniil Aleksin speelt “De Blonde Terrorist”, een voorstelling van Theater La Loupe, geschreven en geregisseerd door Jean Voormeer. Als kijker bevinden wij ons in een vervallen schuur, waar een jonge Nederlandse huis-, tuin- en keukenterrorist woont. Wat wil deze jongeman van ons? Hij heeft ons uitgenodigd in zijn eigen kalifaat. Wat wil hij ons vertellen? Is hij gevaarlijk? Wat beweegt hem om te doen wat hij doet?
In deze absurdistische horrorvoorstelling wordt de kijker heen en weer geslingerd tussen humor, schaamte en angst, en krijgen we een kijkje in de duistere krochten van onszelf. U heeft nog 45 minuten om te vertrekken!!

In het voorprogramma spelen Martin Vernooij en Maarten Boegborn van de formatie “Twee Stemmige Heren” hun voorstelling “Paper Moon”, een nostalgisch liedjesfestijn over toen geluk nog heel gewoon was en waar jaloezie, haat en liefde om de hoek komen kijken.

Aanvang 15:00 uur (matinee) of 20:00 uur (avondvoorstelling) | Kaarten á €10 te reserveren via info@theaterlaloupe.nl of aan de kassa (geen pin)