Bussum Cultureel nieuwe stijl goed bevallen

Afgelopen 15 september stonden we weer op Bussum Cultureel, maar het was wel anders dan anders. En dat is positief bedoeld!

Dit keer hadden we geen statische kraam, maar hebben we ons eigen popup-theater gecreëerd. Het was even puzzelen met de ruimte en de opties (en de tentstokken met nummertjes en 3 mensen die heb op 5 verschillende manieren tegelijk probeerden te doen), maar het zag er goed uit! Passanten keken allemaal erg nieuwsgierig wat er ging gebeuren in het kleine theatertje. Ook door de picknicktafels vlak voor onze stand waren er best wat bezoekers en mensen die flyers bekeken en meenamen. Het mooie weer speelde uiteraard ook een belangrijke rol!

De dag verliep ook gesmeerd. Helaas waren sommige leden verhinderd, maar we waren met genoeg mensen om alle spullen naar het plein te brengen en de boel op te bouwen. Fijn dat bijna iedereen die in de gelegenheid was er ook was om te helpen en iedereen iets heeft gedaan! Het opruimen was ook zo gebeurd, super fijn!

We hebben een leuke voorstelling van de trailer gespeeld (en een aantal bezoekers wil nu echt wel weten hoe het gaat aflopen, zeiden ze!) en we hebben een kleine workshop gedaan waar ook een paar passanten aan meededen. We hebben ook wat mensen warm kunnen maken voor het SchakelTheaterCafé en de kennismakingsworkshop, en uiteraard veel flyers voor “8 vrouwen” verspreid.

Minpuntje was dat er een vrij luidruchtig podium vlak bij ons was, waardoor we niet zo veel konden doen in ons theater als we hadden gewild. Hier hebben we met de organisatie over gesproken en dit zal volgend jaar zeer waarschijnlijk anders worden ingericht, bijvoorbeeld door geen versterkte optredens op dat stuk van het plein te doen, maar mogelijk door wel horeca op het plein te zetten dat ook weer voor spreiding van de bezoekers zorgt (en ze dus naar ons deel van het plein haalt!).

Al met al hebben we een mooie, fijne dag met elkaar gehad en hebben we goede PR voor de vereniging kunnen realiseren. Fijn, dank hiervoor aan iedereen die er was!

Geef een reactie