Burenoverlast en parkeerbeleid

Beter een goede buur dan een verre vriend, luidt het gezegde. En dat geldt ook voor ons. We hebben echter gemerkt dat door de productie Zina’s Reis de buren (twee om precies te zijn) weer enorm veel overlast van onze activiteiten hebben ondervonden. De mensen van het HeartHouse (Huizerweg 54) die niet van de parkeerplaats konden omdat onze vrachtwagens in de weg stonden bij laden en lossen, veel auto’s van onze leden die “onrechtmatig op de parkeerplaatsen van bewoners staan en overlast geven”, mensen die buiten “herrie staan te maken”. Ze hebben het er maar zwaar mee!

Ook de troep die we tijdelijk (precies een weekje) voor het clubgebouw hadden staan (waar moesten we het anders laten?!) was een doorn in het oog en heeft veel boze appjes van twee buren opgeleverd. Bovendien heeft het de discussie opnieuw doen oplaaien van wie welke grond nou precies is, hoewel het kadaster hier heel erg duidelijk over is. Het bestuur zal hier binnenkort over spreken om te kijken wat we hiermee willen en kunnen om hier nu eens korte metten mee te maken, want het wordt een vervelend terugkerend probleem.

Om de situatie een beetje kalm te houden en om niet te veel munitie te geven aan onze fijne buren, willen we jullie verzoeken om tijdelijk niet langs het hek voor ons clubgebouw te parkeren. Dit is niet verboden (nou ja, eigenlijk wel want dat is juist de doorgang!) maar toch vragen we jullie om zo veel mogelijk aan de Huizerweg te parkeren. Niet bij de garageboxen en niet langs het hek. Bij de grote parkeerplaats mag wel geparkeerd worden als het daar rustig is, maar bouw daar niet de laatste plekjes vol.

We rekenen op jullie medewerking en hopen deze discussie en het ‘plaatsje toe-eigenen’ binnen afzienbare tijd naar ieders tevredenheid te kunnen beslechten. Wordt vervolgd!

Geef een reactie