Voorstelling en ticketshop “Snorro” online!

Vorige week is de laatste foto gemaakt die we nodig hadden voor de posters en flyers voor de promotie rondom de najaarsvoorstelling “Snorro – de gemaskerde held”. Inmiddels is het ontwerp klaar, en dat betekent dus dat de informatie ook op de website geplaatst is!

Op onze site vind je op de homepage meteen een “teaser”, met en link naar de ticketshop én naar meer info. Dit zal op termijn aangevuld worden met wat foto’s, (promo)filmpjes, etc. De rolverdeling staat er ook op, maar zal nog wat wijzigingen doormaken, met name aanvulling van figuranten, muzikanten en andere betrokkenen achter de schermen.

Voor deze voorstelling zullen we ook een stapeltje flyers maken, zodat we die kunnen uitdelen bij de ikToon slotavond eind juni (waar we hopelijk ook een promo kunnen spelen) en natuurlijk bij Bussum Cultureel, waar we zeker weten promo gaan spelen!

Op facebook zal deze voorstelling nog niet volop gepromoot gaan worden. Eerst vragen we daar nog even aandacht voor het komende SchakelTheaterCafe en zullen we wellicht nog wat oproepjes voor figuranten/medewerkers plaatsen. Zoals gebruikelijk zullen we ongeveer vanaf oktober flink via Facebook van ons gaan laten horen rondom deze voorstelling. Anders blijkt het vaak te vroeg. Tijd zat dus om mooie foto’s en video’s te maken en die straks allemaal ons netwerk in te slingeren, in de hoop minstens 500 man naar Spant te kunnen trekken!

Leden en vrienden kunnen dus nu al tickets reserveren. Doe dat ook, dan heb je nog mooie plekken! Vrienden zullen nog voor de zomer een aankondiging ontvangen met hun kortingscode. Als je als lid je kortingscode wilt gebruiken, vraag die dan even op bij Sidney, dan maakt hij er eentje aan. Alleen cast- en crewleden hebben recht op een gratis ticket.

Geef een reactie