Theater Op Locatie – de locaties

De afgelopen twee weken hebben we op de maandagen de locaties voor de toneelwandeling bezocht. Vorige week maandag zijn we bij Hetty en Georgina thuis geweest: twee compleet andere locaties en sferen, maar beiden heel ruim en zeer geschikt om te spelen! Toen hebben we al ervaren dat de locatiebezoeken erg inspirerend werken. Dit bleek ook afgelopen maandag, toen we de stoffenzaak en het koffie- en theehuis van Anita bezochten. Ook weer twee hele verschillende plekken die allebei op hun manier erg knus, inspirerend en buitengewoon geschikt zijn.

Voor wie niet op de locaties is geweest: misschien kun je op eigen gelegenheid nog afspraken maken en kijken. Vraag Monique even voor meer informatie. Het helpt echt bij het laten ontstaan van de stukken als je die locaties in je achterhoofd kunt houden.

We gaan de komende weken nog verder met de workshops. We maken veel meters en krijgen veel oefeningen die ons helpen bij het laten ontstaan van scenes en personages en het is belangrijk daar zoveel mogelijk van mee te pakken. En nog heel erg leuk ook! Niet alleen voor nu, maar ook om in de toekomst sneller je personage te kunnen vormen. Dus als het even kan: pak ze mee, die workshops!

De huiskamer van Hetty Koffie- en Theehuis van Anita De stoffeerderij
 De woonkamer van Georgina