Speeltijden Gluren bij de Buren bekend

De programmering is bekendgemaakt! Deze is door de organisatie gepubliceerd op hun website Gluren bij de Buren Gooise Meren. Ook staat deze in de programmakrant de Gluurbuur, die door heel Bussum verspreid zal worden. Wij zullen op toneel ook een aantal exemplaren krijgen om uit te delen en zo veel mogelijk bezoekers te werven. Ook via facebook van zowel De Schakel als Gluren bij de Buren Gooise Meren wordt het evenement uitgebreid gepromoot. Wij hebben ook een eigen event aangemaakt. Verzoek aan jullie is om dit zo veel mogelijk te delen en mensen uit te nodigen om erbij te zijn!

Wij hebben de volgende teksten gepubliceerd bij het evenement op facebook en op onze website. Hierin staan ook onze speeltijden:

Toneelvereniging De Schakel springt in het diepe met een spannende improvisatievoorstelling, waarbij wij ons niet beperken tot alleen de woonkamer. Door het hele huis zullen gelijktijdig verschillende scenes gespeeld worden. Niemand weet nog hoe die gaan lopen, en de spelers worden van de ene naar de andere scene heen en weer geslingerd. Lukt het de spelers om alle geheimen te ontdekken?
De Schakel speelt op de Oud Bussumerweg 4 in Bussum: 14:30 / 16:00 / 17:30 uur

Ons clubgebouw wordt tevens gebruikt als speellocatie. Hier speelt de voorstelling “Oma met haar nazaten”, over een kleinkind dat voor het eerst naar de bioscoop mag met oma. Ze verheugen zich er beiden op, maar het loopt anders dan ze verwachten.
Oma met haar nazaten speelt op de Huizerweg 58E in Bussum: 13:00 / 14:30 / 16:00 uur

Deel zo veel mogelijk en zorg dat we op beide locaties volle bak hebben, zodat we zowel ons als act als ons prachtige clubgebouw goed in de kijker spelen!

Geef een reactie