Rol van De Vader ingevuld door Remco Uri

“Ik weet misschien wel iemand die de rol van vader zou kunnen spelen”, zei Wilco toen hij hoorde dat we daar een vervanger voor zochten. Vorige week donderdag kwam Remco Uri bij ons kijken en speelde hij zijn eerste scène. Jean was direct onder de indruk, hij zetten vrijwel meteen het personage van vader neer zoals die moet zijn, en was heel fijn regisseerbaar. We hoopten dat hij het, na even nadenken, zou willen doen en waren dan ook erg blij dat hij maandag liet weten dat hij de rol daadwerkelijk wil gaan spelen.

We zijn blij dat Remco als gastspeler bij deze productie betrokken wil zijn en heten hem van harte welkom!

Hiermee zijn de meeste tekstrollen weer bezet. We zoeken nog een bijrolvertolker voor de fitnessinstructeur/snorro-stand-in (afgetraind én goed in flikflaks, radslagen en andere gymnastische sprongen) en natuurlijk een groepje kinderen en een aantal soldaten voor figuratie.

Comments 1

  1. Ik vind het leuk om weer eens ‘ouderwets’ toneel te spelen met een leuke en gezellige groep mensen. Uiteraard moet ik nog van alles leren. Niet alleen de tekst van dit stuk, wie wie is en wie welke rol speelt in Snorro maar ook wie welke rol speelt binnen De Schakel. Het is dus even ‘schakelen’.

    De vader rol die ik mag spelen ligt me wel. Een norse, beetje complexe en misschien wel ouderwetse vader, die ook wel weer een heel klein hartje heeft. En ook nog het laatste woord!

    Dus ik ga mij lekker inleven, teksten leren en repeteren met jullie.

Geef een reactie