Met spoed gevraagd: kleding, accessoires en prullaria

De Eenakters worden door 4 mensen gespeeld. Zeker in het deel na de pauze vraagt dit om veel verkleedpartijen om verschillende personages neer te zetten. Hier kunnen de spelers nog wel wat spullen voor gebruiken. Denk aan hoeden/petten, pruiken, (zonne)brillen, strikjes, dassen, windjacks, pruiken, jasjes, bodywarmers, pruiken, winterjassen, overhemden, glitterjasjes, zuidwesters, pruiken, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het gebruiken! Heb ik pruiken al genoemd?

Ook andere attributen zijn welkom, met name lege maar onbeschadigde waspoederdozen (2 identieke), antiek lijkende prullaria, een schaaltje voor yoghurt, kookgerei (oude pannen, soeplepels, vergieten, etc), theeservies/koffieservies en tarotkaarten zijn welkom.

Duik dus even die zolder of die garage in en breng dat wat je hebt zo snel mogelijk langs op donderdag of maandag a.s., dan kan er nog mee gerepeteerd worden. En als je er toch bent, blijf meteen even kijken bij de repetitie, we kunnen wel wat live publiek gebruiken om op te oefenen!

Alvast bedankt voor jullie hulp!