Ledenfeest met Arabisch-Nederlands tintje

Gisteravond vond ons jaarlijkse ledenfeest plaats. Geheel in stijl volgens het komende stuk Zina’s Reis was het clubgebouw feestelijk versierd met slingers, ballonnen, lichtjes en kaarsen. De aanwezige leden hadden hun best gedaan op hun kleding, om zo kans te maken er met de felbegeerde titel van “beste outfit” vandoor te gaan. Op een gedeelde derde plaats stonden meisje-van-Verkade Sanne en hond Saartje. De nummer twee was Jacqueline, die zelfs een kussensloop had verknipt om als melkmeisje voor de dag te komen. En Claire ging er, dankzij een prachtige Arabische jurk, vandoor met de titel én de gouden medaille.

Gedurende de avond konden er allerlei oud-Hollandse spellen worden gespeeld: spijkerpoepen, sjoelen, koekhappen en ook twister, waarbij de beste speler van scheidsrechter Natascha een leuk presentje ontving.

Al met al was het een gemoedelijke, gekke en feestelijke avond, waarbij de aanwezige leden zich erg hebben vermaakt. Wel moet nog opgemerkt worden dat de opkomst van leden erg laag was en dat er een paar leden die zich wel hadden aangemeld op de site, niet zijn gekomen. Dit voelt voor sommige leden van de activiteitencommissie, die zich altijd inzetten een leuk feest te organiseren en hier best wat moeite en tijd in steken, toch als een minpuntje. Zij vragen zich dan ook af hoe het komt dat er blijkbaar zo weinig animo is voor dat ene leuke ledenfeest per jaar. Desondanks was het wederom een zeer geslaagd feestje!

Comments 1

Geef een reactie