Laura maakt carrièreswitch

Laura heeft een carrièreswitch aangekondigd! Geen zorgen, ze blijft bij toneel, maar ze stapt over naar een andere commissie. Ze gaat van Productie & Onderhoud overstappen naar PR. Bij P&O zijn volgens Laura genoeg mensen met meer kennis en affiniteit daarmee dan zij. En bij PR lijkt het wel alsof er meer hersens en handen nodig zijn om te zorgen dat we zo veel mogelijk doen om die zaal vol te krijgen. Laura denkt hier meer aan te kunnen bijdragen dan ze bij P&O doet.

We zijn blij met deze overstap, want inderdaad kunnen we bij PR nog wel wat hulp gebruiken en loopt het bij P&O best redelijk op het moment. Voor de verbouwingsplannen heeft Laura een goede bijdrage geleverd, dus daar kunnen we nog op teren. We zijn benieuwd wat er bij PR allemaal gaat gebeuren nu!

We waarderen ieders inzet in één of meerdere commissies. Uiteraard kan het zijn dat je ergens minder goed op je plek bent, of denkt ergens anders meer te kunnen betekenen. Je mag altijd switchen, hiervoor hoef je niet op een ALV te wachten. Er moet wel een goede verdeling blijven (geen onder- of overbezetting), dus enige afstemming is wel wenselijk. Misschien wil er wel eens iemand ruilen? Als jij ook wil overstappen, bespreek het dan met de commissie of met één van de bestuursleden. En Laura, succes bij de PR-commissie!

Geef een reactie