Kom maar op met die rekwisieten en kleding!

Om de juiste sfeer op het podium te creëren, hebben we een boel rekwisieten nodig. Daarom hebben we een hele lijst gemaakt van alles wat er nodig is. Deze lijst hangt op het prikbord op toneel. We vragen hulp van iedereen om deze spullen zo snel mogelijk op toneel te krijgen, zodat we daar lekker veel mee kunnen oefenen en we ook de juiste “ambiance” op toneel kunnen laten ontstaan.

Sanne is hoofd rekwisieten. Je kunt op de lijst kijken wat we nodig hebben, en als je iets hebt, zet dat dan op de lijst en neem het zo snel mogelijk mee naar toneel. Als je vragen hierover hebt, dan kun je die aan Sanne stellen. Zij zal er ook zorg voor dragen dat alles goed beheerd wordt, steeds weer veilig wordt opgeborgen en weer op tijd tevoorschijn komt, maar jullie hulp hierbij is van harte welkom. En ga allemaal voorzichtig om met de spullen: ze zijn te leen!

Qua kleding vragen we ook iedereen om zoveel mogelijk voor zijn eigen kleding te zorgen. Als je het niet hebt, geef dat dan aan bij Vita. Zij zal inventariseren wat er nodig is en wat er al geregeld is en wat er dan nog geleend, gehuurd of gekocht moet worden.

We willen graag zo snel mogelijk weten wat we hebben, zodat we ook kunnen kijken welke kleding en spullen we moeten kopen of huren. En als je daar tips voor hebt, zijn die ook van harte welkom!

Zoals altijd werken we met een productiebegroting, en hopen we zo min mogelijk uit te geven. Dus mocht het nodig zijn uitgaven te doen, overleg dat dan even met Sidney. Misschien kunnen we eerst nog een oproepje doen onder de leden of via facebook, voordat we uitgaven doen.

Dank vast voor alle medewerking om zo snel mogelijk alles voor elkaar te krijgen!

Geef een reactie