Heel veel Snorro in mei, verheugen op juni

Het gaat goed met de repetities van Snorro, we zitten aardig op schema. Ondanks wat tegenslagen en wisselingen in de bezetting, blijft de vaart er goed in zitten. Inmiddels zijn we aangekomen bij het ‘zetten’ van de laatste scènes. Wilco heeft zich inmiddels al aangesloten bij de repetities.

Volgens het oude repetitieschema zouden we vooral herhalen en verbeteren, maar omdat er veel mensen niet zijn is er een nieuw repetitieschema! De wijzigingen zijn doorgevoerd op de ledensite onder ‘agenda leden – repetitieschema‘. In mei zal Sidney nog de rol van tante Esmeralda/Sergeant Manuel spelen als vaste invaller van Peter Schoens. Peter zal vanaf donderdag 13 juni, na overdracht van Sidney, deze rollen zelf gaan spelen. Alleen voor de rol van Vader zijn we nog op zoek naar een speler, die hopen we zo snel mogelijk in te kunnen zetten.

In juni zullen we ons wellicht voorbereiden op de slotavond van het ikToon-festival in Spant, eind juni. Hier hebben we eerder aan meegedaan en dat genereert best wat publiek. De flyers zijn tegen die tijd gedrukt en wel, dus kunnen worden uitgedeeld, en het is een mooie gelegenheid om zo’n 20 minuten promotie te maken en mensen een goede ‘teaser’ te geven. Fijne doelgroep ook; mensen uit de gemeente die blijkbaar affiniteit met theater/musical/toneel hebben. Als het weer wordt georganiseerd (dat hebben we nu nog niet gehoord…?) dan doen we zeker mee! Hebben we ook alvast iets moois staan voor Bussum Cultureel!

Dus: Mei = maandag en donderdag repetities Snorro, Juni = Peter erbij en klaarstomen voor promo bij ikToon Slotavond in Spant!. Lekker bezig! Het hele repetitieschema zie je trouwens op de ledensite onder ‘leden – agenda leden – repetitieschema’. Klik een datum open en dan zie je het hele overzicht.

Geef een reactie