Eenakters in een snelkookpan

Zoals jullie waarschijnlijk op de website en op facebook al hebben gezien, gaan de Eenakters 2017 toch door! We zijn twee weken geleden begonnen met de repetities en zitten nu al halverwege de repetitietijd. Over twee weken spelen we namelijk al.

Het hele programma vind je op de website. Ben, Lilian, Thomas en Sophie (gastspeelster, schoonzusje van Thomas en enthousiast sinds STOL!) spelen onder regie van Sidney. We zijn heel blij dat we met deze groep toch wat kunnen neerzetten. We spelen twee korte eenakters en stellen een avondje televisie samen, dat ontstaat vanuit improvisatie en nu snel wordt vastgesteld, gezien de tijdsdruk. Er zijn al wat leuke parodieën op bekende programma’s ontstaan, dus dat belooft wat.

We zijn ook heel blij dat Jean Voormeer en Martin Vernooij een deel van het programma voor hun rekening nemen. Zij zullen ongeveer 20 á 25 minuten stukken en liedjes uit hun voorstelling over de zorg spelen.

Als je bij de repetities op maandag en donderdag wil komen kijken; heeeeeeeel erg graag!!! Steun deze geweldige en verse spelers! Feedback is welkom, dus komt allen. Bovendien, veel kansen om bij een repetitie te zijn heb je niet meer 🙂 We repeteren de maandagen en donderdagen en hebben een extra repetitie op woensdag 21 juni om 20:00 uur.