DVD Eenakters is klaar

Afgelopen zaterdag hebben 6 spelers een topprestatie geleverd. Met maar 7 repetities een avondvullend programma in elkaar zetten is nogal wat.
Bijna alles van de avond is gefilmd. Helaas was er iets mis gegaan met het leeghalen van de camera, waardoor een stukje van Jean en Martin niet gefilmd is. Het blijft apparatuur, ondanks dat we 100% zeker wisten dat hij leeg was. Ondanks dat heb ik mijn best gedaan om er weer een leuke dvd van te maken.
De DVD is klaar!!! Tegen een kleine vergoeding van 5 euro, kan je hem bij mij bestellen. Mail mij op svdwateren@gmail.com of app naar 06-22211098. Omdat de repetities van Zina’s Reis al snel gaan beginnen, lukt het helaas niet om de dvd samen te kijken.
Uiteraard komt de toneelwandeling ook nog op dvd, echter door mijn afwezigheid moet ik hier nog aan beginnen, ik probeer ook deze zo spoedig mogelijk klaar te hebben.
Tot snel!
Groeten, Sanne