Bussum Cultureel – nieuwe informatie

Er is nieuwe informatie rondom onze deelname aan Bussum Cultureel op zaterdag 7 september a.s.

Allereerst onze plek. We staan in de Havenstraat in het stuk tussen de Kapelstraat en het Wilhelminaplantsoen (kant van de fontein), vlak bij Koffie & Theehuis Het Marktplein. In dit stuk staan alle toneel- en theatertenten bij elkaar. Opbouwen tussen 9:00 en 11:00 uur, afbreken na 17:00 uur. Wij zullen zelf om 10:00 daar aanwezig zijn om de tent op te bouwen. Wij hebben twee partytenten aan elkaar: eentje als podium/zaal (met coulissen en doek, in het mini!) en eentje als “foyer” met al onze informatie en flyers etc. En natuurlijk zetten we de beachflags neer. In de zaal spelen we onversterkt, muziek komt zachtjes (zodat we er overheen kunnen) via kleine speakertjes. Zo zijn we onze buren niet tot last.

In onze tent zullen we doorlopend activiteiten hebben. Elk uur doen we een mini-workshop van 20 minuten (voor passanten, maar graag ook minimaal 3 leden elke ronde meedoen om ze los te krijgen en voor de grootte van de groep). Daarna doen we onze impro-voorstelling waar we de komende twee maandagen voor repeteren. We sluiten af met de promo van Snorro: 4 liedjes met stukje scene er omheen. Volgorde: “Slecht” (Premiejager en Gier), “Met een masker op” (Snorro en Corrie), “ai ai ai” (Conchita) en “La Bamba” (iedereen).

Ons optreden op het grote podium staat gepland voor eind van de middag, om 15:45 op Podium Centrum in de Brinklaan ter hoogte van De Nieuwe Brink (let op, tijd kan nog iets worden aangepast!). Hier zullen we wel versterkt spelen. Hoe precies, daar hebben we nog overleg over met de technici, maar reken maar op zenders voor de solisten. Fijn, want om die tijd is het lekker druk meestal, en bovendien hebben we dan alles al een paar keer kunnen oefenen in onze tent, dus moet het optreden gesmeerd gaan lopen!

Verder moeten we natuurlijk veel aan promotie doen. We hebben flyers voor Snorro, SchakelTheaterCafe en voor de workshop in oktober, die mogen uitgedeeld worden. We kunnen ook vrienden werven met onze ansichtkaarten. Mensen kunnen zich bij onze stand meteen inschrijven voor de workshop, als lid, als vriend en natuurlijk kaarten reserveren voor Snorro! We hebben de balie daarvoor als kassa ingericht, compleet met pin. Kortom: genoeg te doen voor iedereen! We maken er een feestje van!

We hopen natuurlijk dat het weer meezit (gelukkig hebben we twee tenten) en dat er veel mensen komen! Help mee om veel publiek te trekken en deel de events en berichten van ons en van Bussum Cultureel op facebook!

Nog even ter herinnering: we hebben de afspraak dat iedereen aanwezig is, tenzij afgemeld/verhinderd. We verwachten dus iedereen om 10:00 bij de stand om op te bouwen, overdag mee te doen met de activiteiten en na 17:00 gezamenlijk af te breken en alles bij het clubgebouw weer op te ruimen. We rekenen op ieders medewerking, waarvoor alvast hartelijke dank!

Geef een reactie