Bussum Cultureel 2017

Dit jaar vindt de culturele jaarmarkt van Bussum Cultureel plaats op zaterdag 16 september. De Schakel is weer van de partij met een kraam, hopelijk op een goede plek. In de kraam presenteren we onze vereniging, geven we passanten algemene informatie en kunnen, geheel volgens de traditie, kinderen zich laten schminken. Dit jaar zullen we vooral gebruiken om veel promotie te maken voor de najaarsvoorstelling “Zina’s Reis” van 2 december. We hebben ook een tijdslot op één van de podia aangevraagd om een aantal liedjes te kunnen doen.

Sinds de Algemene Ledenvergadering van afgelopen februari is deelname aan Bussum Cultureel voor alle leden een verplichting geworden, omdat we het anders organisatorisch en qua bezetting bij opbouwen, afbreken en bemannen van de stand niet redden. We gaan uit van ieders aanwezigheid. Mocht je echt verhinderd zijn, dan kun je je via de ledensite afmelden. Aanmeldingen “voor de zekerheid” worden natuurlijk ook erg gewaardeerd! Vanuit de PR zal, zodra we meer informatie hebben over tijden en locatie, verder geïnformeerd worden wat er nodig is en zal eventueel een planning voor bezetting op de dag zelf gemaakt worden.

We gaan er alles aan doen om er weer een mooie promotie-actie van te maken en om ervoor te zorgen dat alle bezoekers enthousiast gemaakt worden voor Zina’s Reis en nu al hun kaarten gaan reserveren of zelfs al kopen!

Meer info over het gehele evenement (15 t/m 17 september) vind je op bussumcultureel.nl