Wat en waar bij Bussum Cultureel

Zaterdag 15 september vindt Bussum Cultureel weer plaats in het centrum van Bussum. Wij doen natuurlijk weer mee!

Dit jaar geen stand met droge informatie, maar we gaan echt laten zien wat we doen en het publiek mag meedoen! We hebben een grote tent waarin wij een popup-theater gaan creeren. Op de statafel natuurlijk wat ansichtkaarten om lid of vriend te worden en wat flyers van de najaarsvoorstelling. In de tent wisselen activiteiten elkaar af. We zullen een paar “open repetities” houden voor de trailer en later op de dag de trailer spelen. Daarnaast kan het publiek meedoen met een mini-workshop. Als het bevalt, kunnen zij zich direct inschrijven voor de workshop in oktober.

De spelers van de trailer worden geacht de hele dag beschikbaar te zijn in de tent (uiteraard met pauzes). Andere leden verwachten we daar om mee te helpen met de workshop en om info te geven. Ook hebben we mensen nodig om op de markt flyers uit te delen. Voor iedereen dus genoeg te doen!

We zien iedereen graag om 9:00 in het clubgebouw en zijn dan met de spullen om 9:30 bij de tent (zie plattegrond) om op te bouwen. Om 17:00 ruimen we gezamenlijk op en brengen we alles weer terug. Er staat dit jaar een boete op vervroegd vertrek dus eerder weg kan niet. Check de weersverwachting voor de juiste kleding! (spelers: denk ook aan je kleding voor het spelen!)

Vragen? Sidney weet (vrijwel) alles betreft Bussum Cultureel. Ideeen? Ook welkom! We gaan er een leuke dag van maken!!

Geef een reactie