Hoe gaat het verder met de 8 vrouwen?

Goed! We hebben in augustus ‘opgefrist’ wat we de afgelopen maanden in scene hebben gezet. Deze maand zijn we begonnen met de verdieping en verbetering. De ene week zullen we een deel doorspelen en daarna wat oefeningen doen om onze speltechniek weer wat op te frissen, de andere week zullen we specifieke stukken verbeteren van dat deel en het daarna nog een keer helemaal doorspelen, inclusief de verbeteringen. En de boekjes gaan langzaamaan aan de kant, zodat we echt kunnen gaan spelen. Daarmee liggen we eigenlijk heel goed op schema!

Kortom: we zijn lekker bezig. We vertrouwen erop deze voortgang vast te kunnen houden en de repetitietijd zo leuk te kunnen houden als deze nu is. En het mag gezegd worden: de aanwezigheid en inzet is opvallend goed!! Ook in de vakantietijd hebben we goed door kunnen repeteren dankzij vooraf geregelde vervanging bij afwezigheid. Goed bezig dames, hou dat vast!! En dank aan de invallers! De regisseur schijnt hier heel blij mee te zijn, heeft hij aan de redactie van de nieuwsbrief laten weten 🙂

Heb je vragen over crew, repetities, wat er van je verwacht wordt of hoe het gaat? Of tips/suggesties? Geef Sidney dan even een seintje. Hoe dan ook; keep up the good work en veel plezier!!

Geef een reactie