Frisse start van 2017

Een nieuw jaar is begonnen en we gaan er een mooie, frisse start van maken. Dit doen we in een vers geschilderd clubgebouw, waar we tegenwoordig naar binnen kunnen via een voorportaaltje, waarachter het rookhok en opslag die voorzien zijn van een nieuw dakje.

Binnen in het clubgebouw staan nog heel veel spullen, voornamelijk decor en rekwisieten die nog moeten worden opgeruimd. Bedoeling is natuurlijk om dit te doen vóór de nieuwjaarsreceptie op 8 januari. Daarom zullen we donderdag opruimwerkzaamheden verrichten. We gaan ruimte maken in de opslag achter het gebouwtje, daar veel spullen plaatsen die bewaard kunnen blijven, en de rest van de panelen e.d. in de opslag achter in het rookhok plaatsen, zodat er weer ruimte ontstaat in het clubgebouw. Herbruikbare rekwisieten worden opgeruimd op zolder. Als het goed is gaan we ook een boel spullen weggooien!

Heb jij nog spullen op toneel liggen die bijvoorbeeld als rekwisiet zijn gebruikt maar die je weer terug wil hebben? Zorg dan dat je deze donderdag veilig stelt en meeneemt. Als je niet zelf kunt komen, vraag dan iemand anders om jouw spullen even in veiligheid te brengen.

Hopelijk hebben we veel handjes beschikbaar om op te ruimen, zodat we de receptie in een mooi, schoon en opgeruimd clubgebouw kunnen houden!