Zondagmiddag SchakelTheaterCafé ook in 2019

In 2018 zijn we met iets nieuws begonnen: het Zondagmiddag SchakelTheaterCafé. Het concept is eenvoudig: een open podium voor iedereen die daar op wil spelen. Welke vorm van podiumkunst dan ook. Wij proberen acts te werven en uit de aanmeldingen een leuk programma samen te stellen: van een tryout van een (semi)professional tot een extra speeloptie voor een gezelschap, van singeer-songwriters tot bands en van zang en dans tot cabaret; alles wat op de vloer past, mag er ook op. De artiest betaalt geen zaalhuur, wij betalen geen artiest, het publiek betaalt geen entree en iedereen geniet van een leuke middag. Een pilot zonder einddatum. Vorig jaar hebben we een redelijk goede eerste editie gehad met twee singer-songwriter-acts en een handjevol publiek en in het najaar een hele geslaagde editie met cabaret, goochelkunsten en een mooie eenakter en een goed gevulde zaal.

Het concept bevalt goed, de reacties zijn heel positief van zowel de acts als het publiek, dus reden genoeg om ook dit jaar 4 keer een zondagmiddag te plannen! De eerste editie van dit jaar is op zondag 10 maart van 15:00 tot 17:00. Op het programma staan twee improvisatie-acts en een cabaret-act. De Schakel houdt zelf een tryout van improvisatietoneel á la “De vloer op”. Daarna speelt cabaretier Wilco de Grote een stuk van zijn nieuwste programma en tot slot komen de échte mannen van  BROOS impro een sterk staaltje improvisatietheater weggeven. Er is weer plek voor zo’n 30 man publiek, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

De andere edities van 2019 zijn op 2 juni, 15 september en 29 december (Feestdagen-editie). In ieder geval kunnen we nog een paar muzikale acts verwachten. Daarnaast zijn aanmeldingen nog van harte wekom. Acts voor deze edities kunnen zich aanmelden via onze website. We hopen dit jaar 4 succesvolle middagen te hebben!

Geef een reactie