Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zondagmiddag SchakelTheaterCafé

15 september 2019 om 15:00 tot 17:00

Gratis

Toneelvereniging De Schakel stelt het podium in haar eigen SchakelTheater open voor iedereen

Door het jaar heen organiseren we een aantal keer op zondagmiddag een TheaterCafé, waarbij een diversiteit aan acts het programma zullen vormen. Alle vormen van podiumkunsten zullen de revue passeren. De toegang is gratis.

Kom gezellig langs in ons SchakelTheater op zondag 15 september van 15:00 tot 17:00 uur!

PROGRAMMERING:

Wilco de Grote | Ik ben een man… toch?
In 20 minuten vertelt Wilco over al zijn sores die hij tegenkomt in zijn leven als gescheiden leraar op een ROC. Zijn zijn sores op zijn werk, met zijn lieve, kwetsbare leerlingen, zijn confrontaties met mindfull zijnde dates die hem vertellen dat geluk een keuze is. Alleen hem lukt het niet.

Een programma, vol herkenbare situaties. Wilco treedt geregeld op open podia. Hij heeft inmiddels een programma van ruim een uur . Daarvan deed hij al eerder een half uur deed hij al eens in het Schakel cafe. Nu wil hij ander materiaal laten zien.

Afke Teunen | Oren naar voren en staart omhoog!
Afke Teunen is cynisch, sarcastisch en behoorlijk pessimistisch. Maar ze zou het vervelend vinden als je haar negatief noemt. Ze noemt zichzelf dan liever positief beperkt. In het dagelijks leven werkt ze als freelance tekst-schrijver. Ze schrijft onder andere over kinderboeken, virtual reality en paarden. Daarnaast helpt ze bedrijven met hun social media-content.
Meedoen aan open podia ziet ze als een hobbymatige vorm van therapie en ze is dan ook erg openhartig. Misschien iets té… Haar nieuwe programma ‘oren naar voren en staart omhoog’ gaat over haar poezen, haar psychologen en nog wat andere problemen waar ze zoal tegenaan loopt.

John Kraan | Klimaatneutraal en niet voor mensen die van kabouters houden.
John maakt cabaret zoals niemand anders dat doet. Hij vertelt in unieke stijl verhalen met zeer droge humor en rare wendingen. Zijn show is klimaatneutraal en absoluut ongeschikt voor mensen die van kabouters houden. John speelt zijn eigen voorstelling, maar staat ook samen met Ronald Oudman en Wilco de Grote op het podium met een avondvullend programma, genaamd “Echte mannetjes”.

Tevens zullen de leden van De Schakel een korte improvisatievoorstelling geven en natuurlijk een ‘sneak preview’  van de najaarsvoorstelling “Snorro, de gemaskerde held”!

Wil jij op ons podium staan?

Heb jij een leuke act voor het SchakelTheaterCafé? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Alle podiumkunsten zijn welkom. Zang, dans, cabaret, toneel, muziek, alles mag! Of je nu voor het eerst het podium op gaat, een tryout wilt doen of al jaren ervaring hebt en een nieuw publiek wilt aanboren, het maakt niet uit!

Het speeloppervlak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep en je kunt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten wat betreft licht en geluid.

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: