Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bussum Cultureel

7 september 2019 om 11:00 tot 17:00

Gratis

Bussum Cultureel is een jaarlijks festival waarbij bezoekers alle vormen van cultuur dat het dorp rijk is, kunnen bewonderen, zoals muziek, film, dans, theater, taal en beeldende kunst. Met natuurlijk gezellig eten en drinken op het Proef&Wijn Plein. Toneelvereniging is al sinds de eerste editie deelnemer aan dit festival met een stand of popup-theater op de culturele markt en vaak ook een optreden op het podium.

Dit jaar vindt het festival plaats op 6, 7 en 8 september. Op zaterdag 7 september staat De Schakel weer met een popup-theater op de culturele markt. In ons theatertje zijn de hele dag doorlopend activiteiten: improvisatievoorstellingen, workshops en natuurlijk een sneak-preview van onze jubileumvoorstelling in december in Spant!, zowel in ons theater als op het podium Centrum (Brinklaan/Nieuwe Brink, 15:45). In onze “foyer” kunt u zich aanmelden voor de kennismakingsworkshop, inschrijven als lid of als Vriend van De Schakel en de eerste kaarten reserveren voor “Snorro” op 21 december in Spant!.

Kom dus zeker zaterdag 7 september naar het centrum van Bussum en zoek ons theatertje in de Havenstraat op! Wie weet win je wel vrijkaarten voor onze voorstelling of voor onze kennismakingsworkshop op 5 oktober!

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Website:
http://www.bussumcultureel.nl

Locatie

Bussum Cultureel
Wilhelminaplantsoen
Bussum, 1404JA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.bussumcultureel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: