Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zondagmiddag SchakelTheaterCafé

zo 23 juni om 15:00 tot 17:00

Gratis

Toneelvereniging De Schakel stelt het podium in haar eigen SchakelTheater open voor iedereen!

Door het jaar heen organiseren we een aantal keer op zondagmiddag een TheaterCafé, waarbij een diversiteit aan acts het programma zullen vormen. Alle vormen van podiumkunsten zullen de revue passeren. De toegang is gratis.

Kom gezellig langs in ons SchakelTheater op zondag 23 juni van 15:00 tot 17:00 uur!

Programma

Cabareddingsfest: Voor iedereen die heel graag gered wil worden uit een wereld die in brand lijkt te staan…  Extreem-rechts en extreem-links rukken op. De aardbol warmt langzaam op. China en Rusland voeren van alles in hun schild….. Maar op zondag 23 juni hoeft u zich daar even GEEN ZORGEN over te maken! Het is dan namelijk tijd voor Cabareddingsfest…..

Op deze zondagmiddag kunt u genieten van de drie try-out voorstellingen van aanstormende cabaret-talenten Evelien van Klaveren, Marie-Cecile van der Sanden en Tanja Hamilton-ter Brake.

Cabareddingsfest is een initiatief van de Playground Plus studenten aan de KoningstheaterAcademie te Den Bosch. Ze try-outen hun materiaal in kleine theaters en huiskamers. Zo kunt u genieten van een gevarieerd programma.

Soms is er geen land met ze te bezeilen.
Soms zijn ze recht door zee.
Vaak zorgen ze voor een stortvloed aan verhalen, grappen en liedjes.

Eén ding is zeker: Als u zondag 23 juni naar Cabareddingsfest komt, raakt u verzeild in een middag die u niet had willen missen.

Aanvang: 15:00
Kosten: gratis
Wordt het leuk? We hanteren bij Cabareddingsfest een niet-goed-geld-terug-garantie!

Wil jij op ons podium staan?

Heb jij een leuke act voor het SchakelTheaterCafé? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Alle podiumkunsten zijn welkom. Zang, dans, cabaret, toneel, muziek, alles mag! Of je nu voor het eerst het podium op gaat, een tryout wilt doen of al jaren ervaring hebt en een nieuw publiek wilt aanboren, het maakt niet uit!

Het speeloppervlak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep en je kunt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten wat betreft licht en geluid.

Gegevens

Datum:
zo 23 juni
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: