Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stembevrijding door Marjo Brenters [maximaal aantal deelnemers]

7 september 2020 om 20:00 tot 22:30

€45

[maximum aantal deelnemers bereikt, aanmelding alleen nog mogelijk voor wachtlijst]

7, 14 en 21 september

Zingen is een heerlijke bezigheid, dat zullen veel mensen beamen. Als kind zongen de meesten van ons al zonder enige terughoudendheid ons – vaak geïmproviseerde – lied.

Die spontaniteit raken we helaas vaak kwijt als we opgroeien. Ons zingen wordt steeds meer een kunst die de ene mens wél en de ander niet beheerst. Onder invloed van leraren en andere volwassenen en niet te vergeten van televisieprogramma’s die zingen tot een wedstrijd maken, komt ons zingen steeds meer onder druk te staan. De druk van de vergelijking met anderen. De druk van onze eigen én andermans oordelen. De druk van onze overtuigingen (“ik kan niet zingen”, “ik ben niet muzikaal”, “mijn zusje kan echt mooi zingen, ik brom maar wat mee”). Dat alles maakt dat we onszelf en onze stem steeds kleiner maken. Lekker en vrij zingen lijkt een onbereikbaar ideaal.

Tijdens deze cursus stembevrijding ontdek je hoe het is om je schroom steeds meer los te laten. Om te ontdekken wat jouw eigen, natuurlijke geluid is, en om jezelf steeds vrijer te laten horen. Oordelen over wel of niet goed, zuiver of vals vallen weg, want wat we horen is wie jij in wezen bent. En dat is altijd kostbaar! En iets waar je ook bij toneelspelen en improvisatie heel veel aan hebt!

Marjo Brenters is stembevrijder. In haar praktijk De Stem van je Leven (Breda) brengt zij haar passies voor zingen en contact samen. Zij nodigt haar klanten uit zichzelf te leren kennen door hun leven in allerlei aspecten te onderzoeken. Vragen die de revue passeren zijn bijvoorbeeld: Hoe kan ik voluit leven? Durf ik mijzelf (verder) te openen? Wat houdt me tegen? Hoe geef ik uitdrukking aan wie ik werkelijk ben? Marjo’s werkwijze is een unieke combinatie van coaching, persoonlijke ontwikkeling én vrij(er) zingen. Dankzij haar opleiding tot Pulsarcoach begeleidt zij haar klanten naar duurzame verandering, zowel in het professionele als persoonlijke leven. Zij is een bekende en veel gevraagde trainer/coach in zowel bedrijfsleven als individueel, en zij organiseert zij al ruim 5 jaar “Zielsveel Zingen“.

Gegevens

Datum:
7 september 2020
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: