Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zondagmiddag SchakelTheaterCafé

10 maart 2019 om 15:00 tot 17:00

Gratis

Er wordt geïmproviseerd en er wordt gelachen. Tenminste, dat is de bedoeling. Want van allebei is het altijd maar de vraag of het lukt!

De Schakel: De vloer op
De leden van De Schakel zijn al een tijdje hard aan het trainen voor een improvisatievoorstelling bij de jubileumavond van de vereniging op zaterdag 20 april. Het SchakelTheaterCafé is een perfecte gelegenheid om een tryout te doen. Ze weten nog niet wat ze moeten gaan spelen, maar zodra ze het horen moeten ze direct alles geven! Wat het gaat worden? Dat weet niemand van tevoren, dus laat je verrassen! Dat doen wij ook…

Wilco de Grote: “Ik ben een man… toch?”
In een half uur neem ik je mee in de sores van een 55 jarige man die steeds minder snapt van de wereld om hem heen. Elke date die hij heeft met een vrouw mislukt, hij snapt steeds minder van het ROC waar hij werkt. Hij snapt van de hele wereld steeds minder. Een wereld, waar “links “ een scheldwoord is geworden, waar omnivoren geen vlees meer mogen eten, waar geluk een keuze is geworden. Het zal wel aan Wilco liggen, maar volgens hem komt het allemaal omdat hij nog gewoon een man is. En dat mag niet meer tegenwoordig.

Broos Impro: BROOS speelt Broos
BROOS laat mannen zien. Échte mannen. Echte mannen met dromen, behoeftes, angsten, lusten en een gezonde dosis humor. Tijdens de volledig geïmproviseerde voorstellingen geeft BROOS zich bloot, tonen zij hun kwetsbaarheid, maar ook hun testosteron. Zij nemen u mee naar een bijzondere, soms licht absurdistische, wereld die toch zo herkenbaar is. Altijd begleid door de rauwe tonen van de basgitaar. BROOS is in 2016 opgericht. In twee jaar tijd heeft BROOS zich ontwikkeld tot een gevestigde theatergroep met erkenning in binnen- en buitenland. Zowel zeer ervaren improspelers als mensen die voor het eerst komen kijken, geven iedere keer weer aan meegenomen te zijn in het verhaal. Kom het vooral zelf ervaren!

Over het Zondagmiddag SchakelTheaterCafé

Toneelvereniging De Schakel stelt het podium in haar eigen SchakelTheater open voor iedereen!

Door het jaar heen organiseren we een aantal keer op zondagmiddag een TheaterCafé, waarbij een diversiteit aan acts het programma zullen vormen. Alle vormen van podiumkunsten zullen de revue passeren. De toegang is gratis.

Kom gezellig langs in ons SchakelTheater op zondag 10 maart van 15:00 tot 17:00 uur!

Wil jij op ons podium staan?

Heb jij een leuke act voor het SchakelTheaterCafé? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Alle podiumkunsten zijn welkom. Zang, dans, cabaret, toneel, muziek, alles mag! Of je nu voor het eerst het podium op gaat, een tryout wilt doen of al jaren ervaring hebt en een nieuw publiek wilt aanboren, het maakt niet uit!

Het speeloppervlak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep en je kunt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten wat betreft licht en geluid.

Gegevens

Datum:
10 maart 2019
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: